Navy Race, Horten

NVIO avd Vestfold på plass på Karljohansvern, Horten! Vi har vårt eget hinder under løpet som alle deltagerne må forsere, og vi står på stand. Det vil også være en rabatt for veteraner som melder seg på som deltagere på løpet. Det kan skje at vi i år inviterer til å stille eget veteranlag. Mer informasjon om arrangementet kommer senere.

Filmer og info om arrangementet finner du her: https://www.navyrace.no/forside/

OM NAVY RACE OCR
Alle kan gjennomføre! Klarer man ikke hinderet finnes det strafferunder som alternativ. Vi skal sørge for en dag full av smil, utfordringer og mestringsfølelse - for både store og små! For å lykkes med å opprettholde jevnlig trening kan et konkret mål være tingen. Navy Race OCR gir deg en liten utfordring, som du fint vil mestre dersom du har et lite treningsgrunnlag i bunnen. Om du bestemmer deg for å kaste deg ut i det og delta så vil det kanskje være et mål som får deg litt ut av komfortsonen til å begynne med, og det er en god ting. Det er nemlig når vi beveger oss litt utenfor våre daglige vaner at vi vokser og utvikler oss.

Å mestre deltagelse i et hinderløp vil gi deg en god følelse etterpå, og mange beundrende klapp på skulderen. Vi er sikre på at du klarer det! Men hvordan kommer du i gang med forberedelsene? Navy Race OCR arrangeres av folk med lang treningsbakgrunn, via Green Team. Primus motor og gründer av arrangementet er personlig trener Truls-Petter Green Strøm.

MILITÆRT TEMA
På Navy Race får du en solid dose av livet i grønt (blått). Selve løpet skjer i militære omgivelser og hindrene vil ha militært tema. - Med sine kanoner, skyttergraver, krigsskip og ubåt er det den perfekte setting for et militærinspirert hinderløp. Løpet skjer rundt kanontårn, over krigsskip, under ubåter, forbi torpedobåter, i skogen, i strandkanten og på dypet +++ Dette blir rått og moro!
Mer info kommer senere

Detaljer

Dato lørdag 03. august 2024
Kalender Åpen kalender

Sted

Navn Karljohansvern Orlogsstasjon, Horten
Adresse

3183 HORTEN